телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Кои са най-изгодните хотели и почивки в Кавала?

Разберете кои са най-изгодните хотели за почивка в Кавала и Резервирайте сега

Кавала се намира на 153 км от Солун, като пазител на два огромни хълма, образуващи живописните области Скопелиси и Кавала. Този чаровен пристанищен град, четвърти по големина в Гърция, е богат на история и култура, като в миналото е бил важен морски възел, обрасъл в легенди и исторически събития. Кавала се гордее със своето величие, което привлича туристи от цял свят. Неговите красиви плажове и хотели предлагат идеална обстановка за почивка, обещаващи незабравимо преживяване за семейства с деца, за влюбени или туристи, търсещи спокойствие и уют. Хотелите в Кавала са синоним на лукс и комфорт, като предлагат на своите гости незабравимо преживяване. Независимо дали търсите луксозно убежище или бюджетен вариант, градът предлага нещо за всеки. Освен качественото настаняване, хотелите в Кавала са известни със своите изискани ресторанти, които сервират изкусителни ястия, превръщайки всеки обяд и вечеря в празник за сетивата. 


[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54435864.jpg]


Един от тези кулинарни и ваканционни рейски кътчета е Toska-Beach Hotel. Разположен на само 6 км от град Кавала, този затворен комплекс предлага ексклузивност и интимност на самия бряг на морето. Хотелът, построен през 80-те години, е модерно реновиран и предлага терасовидно разположение на своите стаи, обещаващи спокойствие и уединение. Tosca Beach не е просто място за настаняване, то е цяло преживяване. Със своя частен пясъчен плаж, организиран с шезлонги и чадъри, и близостта до традиционни гръцки таверни и заведения, хотелът предлага всичко необходимо за идеалната почивка. Нощем, мястото се превръща в магически убежище, осветено от звездите и елегантното осветление на плажа и околните места. Хотелският ресторант на Tosca Beach Hotel е оазис на вкуса, където можете да се насладите на избор от средиземноморски и международни ястия, приготвени с любов и органични продукти. А барът на плажа предлага освежаващи напитки, които да допълнят вашето преживяване на брега на морето. В близост до хотела има и много забележителности, като древния театър на Филип, древните терми, които все още работят, езерото Керкини, делтата на река Нестос, включително и островите Тасос и Самотраки. Кавала и Tosca Beach Hotel предлагат не просто почивка, а пътуване през историята, културата и изкусното кулинарно майсторство на Гърция. Независимо дали сте тук за релаксация на плажа, културен туризъм или кулинарно изследване, Кавала е дестинацията, която ще задоволи всеки вкус и желание. 

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54435867.jpg]


Lucy Hotel 5 звезди Кавала, разположен в покрайнините на живописния град Кавала, е символ на елегантност и комфорт, идеален за тези, които търсят престижно място за отдих до плажа Каламица. Със своето стратегическо местоположение, на само няколко минути с кола от амфитеатрално разположения център на града, хотелът предлага бърз достъп до красотите на Егейско море и уникалните забележителности на Кавала. Отличаващ се със своята модерна 8-етажна сграда, реновирана пред 2009 г., Lucy Hotel гарантира неповторимо преживяване, предлагайки невероятни гледки към крайбрежния град и плажа Каламици. Хотелът се грижи за вашия незабравим престой, предлагайки настаняване със закуска и, по желание, вечеря. Отбележете, че цените са специално адаптирани за празнични периоди като Великден, Коледа и Нова година.Изискаността продължава в ресторант „Anatoli“, където можете да се насладите на американска закуска с блок маса, докато се любувате на великолепните гледки към крепостта на Кавала и лазурното Егейско море. А-ла-карт ресторант „North 40 ° 55 '“ предлага майсторски приготвени ястия от средиземноморската кухня, гарантиращи кулинарно удоволствие. Главният бар „Gran Turismo“ е идеалното място за отмора с разнообразие от закуски, сладкиши и напитки, а барът до басейна предлага освежаващи напитки и закуски, докато се наслаждавате на слънцето. За деловите пътници, Lucy Hotel предлага отлични условия за бизнес срещи, конференции и корпоративни мероприятия с напълно оборудвани зали и най-съвременна техника. А за вашето удобство и комфорт, хотелът осигурява редица удобства като 24-часова рецепция, бар, плажни кърпи, коли и мотоциклети под наем, ежедневно почистване на стаите, високоскоростен  интернет, пране и гладене, паркинг и много други. Hotel Lucy, Кавала, е истински рай за тези, които търсят изисканост, уют и безупречно обслужване. Тук можете да намерите идеалната комбинация от релакс, развлечения и делови събития, всичко поднесено с грижа и внимание към детайла. 

Imaret Hotel Deluxe , разположен в сърцето на историческата част на Кавала, представлява символ на лукс и изисканост. Този петзвезден хотел, намиращ се в сграда, обявена за паметник на културата, е перфектното място за тези, които търсят луксозна почивка в Кавала. Със своето уникално местоположение срещу Археологическия музей и близостта до пристанището и плажа, този хотел предлага незабравимо преживяване, съчетавайки историческата атмосфера на града с модерния лукс. 

Хотел Airotel Galaxy Кавала е един от желаните адреси за почивка в Гърция. Разположен до пристанището, този хотел е част от престижната хотелска верига AIROTEL, към която принадлежат още 6 хотела в различни части на Гърция. Съчетавайки комфорт, лукс и невероятни гледки, Airotel Galaxy предоставя на своите гости уникално преживяване. Хотелът се гордее с централното си местоположение в града, което го прави идеален избор за туристи, които искат да изследват всички атракции на Кавала. Специалната тераса на покрива на хотела предлага чудесна гледка към Кавала, като гостите могат да се насладят на изгрева и залеза над Егейско море.За любителите на гръцката кухня, на разстояние от 50-100 м от хотела се намират прекрасни таверни, предлагащи вкусни традиционни ястия. Баровете с неповторима атмосфера на нощния живот на Гърция също са на разстояние на кратка разходка. Търговската улица на Кавала, разположена на 150 м от Airotel Galaxy, предлага многобройни магазини за всеки вкус и джоб, което прави хотела удобен за пазаруване и разглеждане на местните забележителности.Airotel Galaxy също така предоставя безплатен Wi-Fi Интернет за своите гости и удобно паркинг на около 300 метра от хотела. Така че, независимо дали сте турист, който иска да разгледа града или бизнесмен, който търси удобно място за престой, този хотел предоставя всичко, от което се нуждаете.За вашето удобство и развлечение, хотелът разполага с фитнес център на място и ресторант, който сервира вкусни средиземноморски и международни ястия. Гостите могат да се насладят на разнообразие от търговски обекти и важни туристически атракции, намиращи се на пешеходно разстояние от хотела.И не на последно място, за да се потопите в изкушаващата гръцка морска кухня, не пропускайте да посетите таверна Палати, която предлага изобилие от вкусни традиционни ястия, сервирани с изглед към брега на морето.Хотел Airotel Galaxy Кавала предоставя всичко необходимо за една незабравима почивка в Гърция. Резервирайте своя престой и се насладете на комфорт, лукс и гостоприемство в един от най-красивите градове на Егейско море - Кавала. 
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/16591.jpg]


Oceanis Hotel е идеалното място за вашата почивка в Кавала, Гърция. Разположен в центъра на града, само на 150 метра от кметството и с изглед към Археологическия музей, този хотел предоставя комбинация от традиционна и интернационална кухня в своя основен ресторант. Гостите могат да се насладят на разнообразни вкусове, докато се наслаждават на престоя си в Кавала.Един от най-изключителните аспекти на Oceanis Hotel е неговата голяма тераса на покрива, от където се открива завладяваща гледка към морето. Това е идеалното място за релаксация и наслаждаване на атмосферата на града.За удобство на гостите, има голям обществен паркинг в близост до хотела, който предоставя безопасност и удобство при паркиране. Престижното пристанище и автогарата са на кратко разстояние пеша, което улеснява транспортната връзка на гостите с други части на града. В околността също така има множество заведения и магазини, които предлагат разнообразие от забавления и пазаруване.С красиво декорирани интериори и стаи, Oceanis Hotel предоставя един от най-добрите начини за почивка на морето в Кавала, Гърция. Но това е само началото!
Регионът предлага множество други хотели за летни почивки, сред които Galaxy Hotel, Tosca Beach и много други. Така че, независимо къде решите да прекарате ваканцията си в Кавала, сигурно ще намерите перфектната оферта за почивка.Oceanis Hotel Кавала предоставя пълноценно удоволствие и комфорт с изискана кухня, румсървис, безопасна и чиста среда, външен плувен басейн, фитнес зала и вечерни забавления. Всичко, което ви е необходимо за незабравима почивка, може да бъде открито в този чудесен хотел в сърцето на Кавала. 

Завършвайки тази статия, ние Ви приканваме да откриете всички красоти на Кавала, Гърция, и да се потопите в незабравима почивка в този удивителен регион. Съчетанието от история, култура, природни красоти и луксозни хотели прави Кавала перфектната дестинация за вашия следваща почивка. За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на info@amigostravel.eu Очакваме ви с нетърпение!