телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

10 от най-луксозните хотели на Халкидики препоръчани от Амигос Травел

Добре дошли в перлата на Гърция, а именно Халкидики. Тук разкошът среща безгрижието, а морето ласкае бреговете на този гръцки рай. Амигос Травел с удоволствие ви представя Топ 10 на най-луксозните хотели в Халкидики където стилът среща съвършенството, а релаксацията става изкуство. От уединени бутикови хотели до изключителни курорти на брега на Егейско море, всяко място, което ще откриете, е не само временно пристанище, а истинско убежище на лукс и изтънченост. Впуснете се с нас в света на съвършенството и изискаността, където великолепието на Халкидики оживява в най-изисканите отзвуци на гостоприемството.
  1. Sani Asterias Suites - Част от престижния Sani Resort, Sani Asterias Suites привлича с луксозно обзавеждане и кулинарни изживявания, вдъхновени от Michelin. С уникален плаж и спа, хотелът предоставя неповторима атмосфера. Верандата на елегантния воден ресторант е с изглед към яхтеното пристанище. Там може да се насладите на изключително а-ла-карт меню, създадено от двамата готически готвачи, известни с Michelin.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/17671.jpg]
  2. Mirragio Thermal Spa Resort - Разположен до Сивири, Miraggio Thermal Spa Resort съчетава термални извори с модерен стил. Страхотни ресторанти, СПА и множество дейности правят този хотел идеален за разнообразна почивка. На територията на парка всяко дете ще намери развлечение за себе си. Има дори и детско кафе с открита кухня, където децата подготвят ароматна пица и вафли, както и детски арт център и кино-зала, детска площадка, стаи за игри за тийнейджъри, игрални автомати и детска градина.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/861353.jpg]
  3. Ammoa Luxury Hotel and Spa Resort - Разположен е на райския пясъчен широк плаж на Агиос Йоанис. Комплексът предлага изключително гостоприемство, като предоставя на своите гости 179 стаи и бунгала, някои със собствен отопляем басейн. Професионалният екип ще Ви зареди с абсолютно спокойствие и благополучие чрез услуги като масажи, процедури за лице и тяло, плуване в отопляем басейн или използване на сауна и джакузи.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/54365778.jpg]
  4. Zoetry Halkidiki Resort and Spa - Престоят в една от 105 просторни и елегантни стаи и апартаменти е придружен от топло гостоприемство, удобства, глезотии, изискани услуги и изживявания с Endless Privileges®. Гостите се наслаждават на грандиозна частна вечеря с вкусно меню, сервирано ексклузивно на едно от нашите определени места. Тази специална вечеря се сервира само с предварителна резервация чрез нашия портиер. Спа центърът с пълен набор от услуги предлага елитни услуги и качествени продукти за освежаващо и подмладяващо преживяване.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/54433743.jpg]
  5. Danai Beach Resort Villas - Разкошен и бутиков, Danai Beach Resort се издига над Средиземно море. С уникална архитектура и изискани удобства, този хотел предлага идеалното пристанище за незабравима почивка. Идеалното място за една изключителна и незабравима почивка. Уелнес центърът предлага отпускащи масажи в непосредствена близост до плувния басейн, както и козметични процедури. На разположение има също много добре осветен тенис корт и съоръжения за водни спортове.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/18013.jpg]
  6. Icos Olivia - Icos Olivia се намирах върху собствена частна плажна ивица в Геркини. В комплекса има минимаркет, бижутерия както и магазини за дрехи. Хотелът предлага три открити басейна, един закрит басейн и СПА съоражения. За децата са осигурени специални забавления и детски площадки, мини клубове за деца от 4 до 11 г., детско меню, детски столчета. Заведенията за хранене включват бюфет-ресторант със средиземноморски ястия, както и четири а ла карт ресторанта, сервиращи азиатска, италианска, гръцка и френска кухня. 

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/18174.jpg]
  7. Portes Lithos Luxury Resort 5* – Хотел Portes Lithos Resort 5* се намира на пясъчен плаж, на 2 километра от Неа Потида, Халкидики, на 4 километра от Неа Мудания. Този 5-звезден хотел разполага със 130 стаи, разпределени в една основна сграда и 6 съседни сгради. Той е оборудван с денонощна рецепция, лоби с бар, пул бар, ресторанти, няколко асансьора, климатици, касиери, мини маркет, различни други магазини, както и съоръжение за обмяна на пари. За хранене има избор от два ресторанта.  Хотелът разполага със следните басейни: Открит основен басейн, Детски басейн, Общ басейн в Блок 2 (споделен от 10 стаи) и Общ басейн в Блок 5 (споделен от 9 стаи).

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/25366.jpg]
  8. Ikos Oceania - Ikos Oceania е на 10 минути пеша от Неа Мудания, като хотелът предлага ежедневно безплатен трансфер до центъра на града, а международно летище Солун е на 30 минути с кола. Всеки от четирите елегантни бара стои пред вас като пътека към изисканост и наслада. Без значение дали избирате да изпратите слънцето със Sundowner, да завършите деня с аперитив или просто да се отпуснете с впечатляващо питие, всеки бар предлага изключително разнообразие от маркови международни и местни алкохолни напитки. Повлияни от изяществото на световната култура и изкуство, баровете предоставят истинско пътуване в света на вкусовете. Вдъхновен от усъвършенстваната гастрономия и традиционните майсторски техники, списъкът с вина, съставен от нашия сомелиер, ще задоволи и най-изискания вкус.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/18155.jpg]
  9. Eagles Palace - Разположен в залива на полуостров Атон, Eagles Palace е магическо курортно място. Член на Small Luxury Hotels of the World, хотелът съчетава изключително обслужване с китна растителност и кристално море. Eagles Palace е един от малкото луксозни курорти в Гърция, които съчетават до съвършенство отличното обслужване и спиращата дъха китна растителност и разположение.В Eagles Palace ще почуствате мистичната атмосфера на планината Атос, ще се насладите на прекрасния плаж и красивото синьо море.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/54367771.jpg]
  10. Sani Dunes – Хотел Sani Dunes представлява новоизграден оазис на първа линия с частен плаж на брега на Касандра в полуостров Халкидики, Гърция, разположен само на 72 км от град Солун. Отличавайки се с изключителен комфорт и стил, хотелът предоставя несравнимо изживяване за своите гости. По съседство с кристално чистите води на Егейско море, хотелът предлага голям открит басейн, който допринася за атмосферата на релаксация и наслада.
    С модерния СПА център, оборудван с шест зали за процедури, гостите могат да се потопят в свят на удоволствие и релаксация. Тук могат да се насладят на парна баня, хидромасажна вана и специална кабина за тайландски масажи, както и да опитат най-новата криотерапия за лице и тяло. Фитнес центърът предлага множество възможности, включително частни сесии при поискване, за да отговори на индивидуалните нужди на гостите. За почитателите на водни спортове, плажът на хотела предоставя идеални условия за практикуване на водни ски и уиндсърфинг, като същевременно предлага големи чадъри и луксозни матраци за перфектни моменти на отпускане.

    [https://www.amigostravel.eu/cache/images/24769.jpg]

 
Съчетайки безгрижие и роскош, тези хотели предлагат повече от просто настаняване – те предоставят възможност за поглъщащо пътешествие източник на вдъхновение и спокойствие. Разхладете се в сенките на палмите, докато се потапяте в изкушенията на гурме ресторантите, предлагащи изискани ястия с привкус на изток и запад.
 
Завършваме нашето ексклузивно пътешествие източник на лукс и удоволствие в Халкидики, където най-луксозните хотели превръщат престоя в преживяване от  класа. С всеки изящно оформен детайл и несравнимо внимание към перфекцията, тези курорти не просто предоставят хотелски стаи, а създават неповторима симфония на удоволствия за всички сетива.
 
Завършвайки тази статия ние от Амигос Травел ви приканваме да откриете лукса на Халкидики.
За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!