Пампорово
Хотели в Пампорово
Любителите на зимните спортове ще харесат зимния курорт Пампорово в България, разположен Родопите. Ски курортът е популярен и сред летните туристи, но е най-популярен през зимата. Центърът на курорта се състои от няколко хотела, барове и ресторанти.  През зимата това е дестинация, която определено трябва да посетите.

Този зимен курорт е един от най-големите в България. Най-подходящ е за начинаещи, тъй като склоновете са сравнително леки. Има и някои писти, ориентирани към по-опитни скиори и професионалисти. Има и писти предназначени специално за най-малките начинаещи скиори.

Хотели в Пампорово
Първото и основно нещо, което трябва да направите, когато посещавате Пампорово, е да се уверите, че разполагате с цялото подходящо оборудване. Този български ски курорт предлага едни от най-достъпните цени и най-добрите условия за обучение. За сноубордистите пистите са дълги и широки и са чудесни за начинаещи.

За по-опитните скиори Пампорово е чудесен избор. Това е най-южният курорт в Европа. Той може да се похвали с 38 километра маркирани ски писти. Има 25 писти за начинаещи и три за експерти. Въпреки малкия си размер, районът на Пампорово е фантастично място да се насладите на един ден по пистите. Ако търсите място, където карането на ски е евтино и забавно, това е мястото за вас.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 1 хотел отговаря на Вашето търсене

хотел Хотел Пампорово
Хотел Пампорово
от 64 лв на ден за възрастен Нощувки със закуски
Хотел Пампорово от 64 лв на ден за възрастен Нощувки със закуски Хотел Пампорово 5* се намира в центъра на комплекс Пампорово, в непосредствена близост до църковния храм „Св. Богородица” и на 300 м от лифт-станцията. подробности
-20%
търсене