0 700 800 73
на цена на градски разговор
info@amigostravel.eu
ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 35 хотела отговарят на Вашето търсене

Aliki
Aliki - BB
Гърция, Лефкада Хотел Aliki 4* се намира на хълм с панорамна гледка към морето, на 1,5 км от селище Никиана, на 4 км от селище Нидри, където има магазини, таверни, барове и на 10 км от град Лефкаoа, Хотелът има открит басейн и отлично обслужване.
от 67 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Kastro Maistro
%
Kastro Maistro - BB
Гърция, Лефкада Хотел Castro Maestro е разположен на остров Лефкада.
от 32 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Villaggio Maistro
%
Villaggio Maistro - BB
Гърция, Лефкада Хотел Villagio Maistro 3* е с отлична локация, разположен на 1,5 км от град Лефкада, на 600 метра от известния пясъчен плаж на Агиос Йоанис, като той е един от най-красивите плажове, удостоен със син флаг и впечатлява със своята чиста вода.
от 34 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Eleana
Eleana - BB
Гърция, Лефкада Бутиков хотел Eleana 3* е в село Никиана на остров Лефкада и на 9 км. от град Лефкада. На острова има три от най-добрите плажове в Средиземноморието
от 40 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Red Tower
Red Tower - BB, HB
Гърция, Лефкада Red Tower Hotel 3* е разположен в източната част на остров Лефкада в село Никиана, на 3 км. от град Нидри и на 14 км. от град Лефкада. Хотелът има басейн с хидромасажна вана, тераса за слънчеви бани, кафене и снекбар край басейна
от 44 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Kalypso, Лефкада
Kalypso, Лефкада - BB, AO
Гърция, Лефкада Calypso хотел се намира на остров Лефкада, в селището Агиос Никитас, и само на 12 км. от столицата град Лефкада.
от 47 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски