АМИГОС ТРАВЕЛ > 12 хотела отговарят на Вашето търсене

РИУ Хелиос Бей
РИУ Хелиос Бей
България, Обзор Семейна All Inclusive почивка в Обзор. Хотел РИУ Хелиос Бей предлага удобство и лукс на морския бряг в северната част на Обзор. Това е един от най-луксозните хотели в Обзор.
СОЛ Луна Бей Резорт
СОЛ Луна Бей Резорт - AI
България, Обзор Хотелският комплекс Сол Луна Бей Ризорт е разположен на морски бряг, на 3 км от Обзор. Намира се в близост до девствено красива природа и кристалните води на Черно море.
от 64 лв на ден за възрастен
от 01 октомври 2017 до 31 октомври 2017
Ол Инклузив
 Клиф Бийч енд Спа
Клиф Бийч енд Спа
България, Обзор Луксозният апарт комплекс Клиф Бийч енд Спа Резорт 4* е разположен на 50 м от морски бряг. Предлага уникална гледка към морето.
Казабланка
Казабланка
България, Обзор Хотел Казабланка 4* е построен в средиземноморски стил с голяма градина. Намира се на изхода на град Обзор в посока град Варна, на 100 м от плажа.
Мирамар
Мирамар
България, Обзор Директно разположеният на морския бряг хотел Мирамар е открит през лятото на 2006 г. и предлага изключителна атмосфера за релаксираща първокачествена почивка.
Обзор Бийч Резорт
Обзор Бийч Резорт
България, Обзор Луксозна почивка в Хотел Обзор Бийч. Апартаментен хотелски комплекс Обзор Бийч Ризорт е разположен директно на прекрасния пясъчен черноморски бряг, в покрайнините на град Обзор. Комплекса разполага с 6 открити басейна