телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
о-в Миконос
Остров Миконос в Гърция - страхотно място за лятна почивка

Остров Миконос в Гърция е популярна ваканционна дестинация за туристите. С много плажове и водни спортове, от които да избирате, Миконос има по нещо за всеки. Климатът на острова е средиземноморски, с горещо и сухо лято и мека зима. Среднодневните максимални температури са около 29oC.

Освен, че Миконос е най-известен с нощния си живот, има много други атракции, които да видите на този остров. През високия сезон Миконос е най-оживената дестинация в Егейско море. Миконос се отличава с бели плажове и тюркоазена вода. Някои от плажовете на острова имат плажни клубове, които са популярни сред туристите.

Докато Миконос може да е известен със своята парти сцена, той също така предлага релаксираща атмосфера, живописен пейзаж и изискана гръцка кухня. Не е чудно, че островът е толкова популярен сред джет сетъри и знаменитости. Миконос също е дом на някои от най-луксозните хотели в света. Можете да очаквате да намерите отлично обслужване в тези хотели и ще откриете, че цените са конкурентни на други дестинации.

Островът е известен и със своите пясъчни плажове, а някои от тях са сред най-популярните в Средиземно море. Разнообразието от плажове на Миконос го прави чудесно място за хора от всички възрасти. Златният пясък и кристално чистите води правят острова идеална дестинация за плуване или просто почивка.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 1 хотел отговаря на Вашето търсене

Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort

Grecotel Mykonos Blu, Boutique Resort кацнал на ниска скала, сякаш се носи над златните пясъци на плажа Псару на гръцкия остров Миконос. подробности