0 700 800 73
на цена на градски разговор
info@amigostravel.eu
ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 10 хотела отговарят на Вашето търсене

Lesante Blu Exclusive Beach Resort
Lesante Blu Exclusive Beach Resort BB,HB
Гърция, о-в Закинтос Хотел Lesante Blu Exclusive Beach Resort 5* е съвременен нов и модерен комплекс отврил врати през лятото на 2017 г. Красив пейзаж, комфортно настаняване, барове, басейни, ресторанти и СПА център ще направят Вашата почивка незабравима.
Best Western Galaxy
Best Western Galaxy HB,AI
Гърция, о-в Закинтос Хотел Best Western Galaxy е разположен на магнетичния бряг в залива Лагана. Той е идеалното място за почивка на семейства с деца. Намира се на пешеходно разтояние от центъра на на селището Лаганас, на 5 км. от летището и на 8 км. от град Закинтос. Предлага настаняване в модерни, комфортни и съвсем наскоро реновирани помещения със разширен ресторант
Best Western Zante Park
Best Western Zante Park HB,AI
Гърция, о-в Закинтос Хотел Best Western Zante Park е разположен на 300 м. от центъра на курортното сулище Лаганас, на 6 км. от летището и на 8 км. от пристанищния град на остров Закинтос. Ситуиран на красива територия с много палми и екзотични растения, той изглежда прекрасно, след цялостната реновация извършена в периода 2015 - 2016 год.
Keri Village
Keri Village AI
Гърция, о-в Закинтос Хотел Keri Village се намира в южната част на остров Закинтос на зелен хълм в село Кери, на място, което предполага спокойствие, тишина и прекрасна гледка към красивите градини и чудното йонийско море. Хотела включва 8 основни сгради в италиански стил
Palazzo di Zante
Palazzo di Zante AI
Гърция, о-в Закинтос Хотел Palazzo di Zante е част от комплекс, разположен на остров Закинтос. Комплекса се сътои от хотелите: Zante Royal Resort , Zante Imperial Beach и Palazzo di Zante намиращи се на хълм в областта Василико и на близко разтояние от известния плаж Mavratzis.
Strada Marina
Strada Marina BB,HB
Гърция, о-в Закинтос Хотел Strada Marina има идеална локация - близа да центъра и до пристанището, с което печели все по-вече почитатели. Гледката от хотела е към морето или към стария град.