0 700 800 73
на цена на градски разговор
info@amigostravel.eu
ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 25 хотела отговарят на Вашето търсене

СОЛ Марина Палас
СОЛ Марина Палас - AI
България, Несебър Изгодна почивка в Несебър. Хотел Сол Марина Палас е разположен в близост до Вятърната мелница и Яхтеното пристанище в Несебър.
от 63 лв на ден за възрастен
Ол Инклузив
СОЛ Несебър Бей и Аквапарк Ол Инклузив
СОЛ Несебър Бей и Аквапарк Ол Инклузив - AI
България, Несебър Семейна ALL INCLUSIVE почивка с аквапарк. Хотел Сол Несебър Бей е част от Сол Несебър Ризорт, заобиколен от зеленина, разположен до самия бряг с възможности за незабравима почивка. В близост до хотела, на около 3 км е центърът на китния курортен град Несебър
от 68 лв на ден за възрастен
Ол Инклузив
Перун - Несебър
Перун - Несебър - HB
България, Несебър Цени за Лято 2017 - от 20,00 лв за нощувка и закуска. Четириетажния хотел Перун 3* се намира на първа линия на Южния плаж на Несебър, в новата част на града на брега на морето. Не се доплаща за едно дете до 14 г. с двама възрастни.
от 35 лв на ден за възрастен
Нощувки, закуски и вечери
Феста Панорама
Феста Панорама - AI
България, Несебър Хотел Феста Панорама е разположен в град Несебър, на около 30 км от международното летище в Бургас.Хотелът е локализиран на 150 метра от плажа
от 64 лв на ден за възрастен
Ол Инклузив
СОЛ Несебър Маре и Аквапарк Ол Инклузив
СОЛ Несебър Маре и Аквапарк Ол Инклузив - AI
България, Несебър Семейна ALL INCLUSIVE почивка. Хотел СОЛ Несебър Маре е част от СОЛ Несебър Ризорт, заобиколен от зеленина, разположен до самия бряг с възможности за незабравима почивка и предлага спокойна и весела семейна почивка.
от 68 лв на ден за възрастен
Ол Инклузив
Арсенал
Арсенал - AI
България, Несебър Почивен комплекс Арсенал се намира на 20 м. от Южния плаж на Несебър, на 10 мин. пеша от стария град Несебър и на 3 км. от Слънчев бряг.
от 65 лв на ден за възрастен
Ол Инклузив