0 700 800 73
на цена на градски разговор
info@amigostravel.eu
ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 18 хотела отговарят на Вашето търсене

Марица
Марица
България, Пловдив Бизнес хотел. Хотел Марица - Пловдив се намира на 50 м срещу Международния панаир и е емблематичен хотел за града. Вижте актуални цени и резервирайте !
Норд
Норд - AO, BB
България, Пловдив Хотел Норд е разположен точно срещу Панаира и в близост до търговската част на Пловдив, главната улица и Стария град.
от 33 лв на ден за възрастен
Без изхранване
Ресторант и бар Budas Lounge Bar
Ресторант и бар Budas Lounge Bar
България, Пловдив Ресторант и бар Будас - Пловдив. Заведението ще Ви впечатли с отличния си дизайн и ще Ви предложи незабравими моменти.
 Санкт Петербург
Санкт Петербург
България, Пловдив Бизнес хотел. Парк-хотел Санкт Петербург, или бившият хотел Ленинград, е хотелът в Пловдив, който умело съчетава бизнес-услугите, удобно разположение, лесна достъпност, огромен паркинг, условия за спорт и възстановяване.
Гранд Хотел Пловдив
Гранд Хотел Пловдив
България, Пловдив Бизнес хотел. Ако се нуждаете от луксозен хотел в Пловдив за Вашите бизнес срещи, за почивка, за шопинг, за СПА релакс или за да ползвате вътрешен басейн
Империал
Империал
България, Пловдив Бизнес хотел. Хотел Империал се намира в централната част на град Пловдив и е заобиколен от частна градина.В близост до Стария град, Античния Римски театър и Пловдивския Международен Панаир.