телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
о-в Родос

Хотели в остров Родос, Гърция - Насладете се на лятна почивка в ГърцияОстров Родос, Гърция е зашеметяваща дестинация за тези, които искат да се насладят на слънце, пясък и древногръцка култура. Това е една от най-популярните ваканционни дестинации в Гърция, а островът е пълен с прекрасни плажове и водни спортове. Има и процъфтяващ нощен живот с множество барове, таверни и изискани нощни клубове. За тези, които искат да изпитат приключение, остров Родос предлага уникални пешеходни пътеки във вътрешността и идилични брегове.

Можете да стигнете до остров Родос с ферибот от пристанището в Атина. Това 18-часово пътуване включва и спирки на други острови Додеканезите, като Кос, Патмос, Лерос и Сими. Маршрутът се обслужва и от гръцката фериботна компания Aegean Seaways, която предлага три ежедневни пътувания до Родос. Можете също да пътувате до Родос с автобус, кола или влак. Колата под наем прави острова много по-лесен за разглеждане. От София до остров Родос може да ползвате услугите на авиокомпания Олимпик Еър, която извършва редвон иполети през летния сезон с прикачане в Атина.

Древният град Родос е една от най-популярните туристически атракции в Гърция. В този град се намират Замъкът на рицарите и Дворецът на Великия Магеструс. На запад можете да намерите древния Акропол. Има също така археологически и византийски музеи. Това прави Родос идеално място за всеки, който иска да научи повече за гръцката история.
 

АМИГОС ТРАВЕЛ > 1 хотел отговаря на Вашето търсене

Rhodes Bay Hotel & Spa

Разположен на пленителния остров Родос в Гърция, този отличен 5-звезден хотел обещава спокойствие и обслужване от световна класа подробности