0 700 800 73
на цена на градски разговор
info@amigostravel.eu
ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 24 хотела отговарят на Вашето търсене

Mediterranean Palace
Mediterranean Palace BB,HB
Гърция, Солун Хотел Mediterranean Palace се намира на осем километра от летище Македония, в центъра на град Солун , този луксозен хотел е в близост до площад „Аристотел“ и Църквата „Света София“.
Capsis
Capsis BB,HB
Гърция, Солун Хотел Capsis 4* в Солун е построен през 1970 г. и е част от веригата хотели на семейство Капсиси в Гърция, известни със своето гостоприемство. Това е един от големите хотели в северна Гърция
Metropolitan
Metropolitan BB
Гърция, Солун Metropolitan Hotel се намира в централната част на Солун, на около 100 м от морския бряг и известната крайбрежна улица.
Lazart /бивш Domotel Les Lazaristes
Lazart /бивш Domotel Les Lazaristes BB,HB
Гърция, Солун Хотел Lazart / бивш Domotel Les Lazaristes/ 5* – Солун се намира срещу центъра за изкуства Moni Lazariston1 на 20 км. от летището и на 10 м. от центъра на града.
Philippion
Philippion - BB
Гърция, Солун Хотел Philippion 4* се намира в град Солун. Ресторант Александър е с 3 климатизирани зали, остъклена градина, работи целодневно и до късно вечерта и има пиано с изпълнения на живо, а през лятото е открита градинската част
от 71 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Egnatia Palace - Солун
Egnatia Palace - Солун - BB
Гърция, Солун Хотел Egnatia Palace е наскоро реновиран хотел в центъра на Солун, на ул. Egnatia. Непосредствено до хотела има много магазини и заведения. А причината за това е, че Egnaita Palace се намира на ок. 200 м. от на най-оживената търговска улица в Солун - Tsimiski /Цимиски/. На нея може да намерите световно известните марки за дрехи и обувки.
от 81 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски