Слънчев Бряг
Слънчев бряг е един от най-емблематичните курорти по българското Черноморие. Тук може да направите своя избор от изключително разнообразни хотели. Изберете най-добрия за Вас: на първа линия или по-отдалечен от плажа, разположен в центъра на курорта или на по-тихи места, All Inclusive или само апартаменти, голям, луксозен или малък и уютен хотел.

В България има много места за почивка през лятото, но Слънчев бряг е един от най-популярните. По пясъчните плажове има множество заведения за хранене, магазини и нощни клубове.

Със своето прекрасно време и изобилие от летни водни атракции, това е едно от най-популярните места за почивка на море в България. Курортът е съвсем близо до историческите забележителности на гр. Несебър. Множеството атракции за деца го прави чудесна дестинация за семейна почивка на море. Слънчев бряг е един от двата най-известни летни курорти в България. Другият е Златни пясъци, който е популярен с един от най-големите и най-старите плажове в страната.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 2 хотела отговарят на Вашето търсене

хотел Ефект Гранд Виктория
Ефект Гранд Виктория
от 80 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив
Ефект Гранд Виктория от 80 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив Четиризвездният хотел „Ефект Гранд Виктория“ се намира в централната част на Слънчев бряг, на самия морски бряг. Резервирайте All Inclusive почивка бързо и сигурно. подробности
-20%
хотел HVD Клуб Бор
HVD Клуб Бор
от 99 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив
HVD Клуб Бор от 99 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив Хотел „Бор“ се намира в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг, на 150 метра от плажа. подробности
-15%
търсене