телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
Пампорово
Хотели в Пампорово
Любителите на зимните спортове ще харесат зимния курорт Пампорово в България, разположен Родопите. Ски курортът е популярен и сред летните туристи, но е най-популярен през зимата. Центърът на курорта се състои от няколко хотела, барове и ресторанти.  През зимата това е дестинация, която определено трябва да посетите.

Този зимен курорт е един от най-големите в България. Най-подходящ е за начинаещи, тъй като склоновете са сравнително леки. Има и някои писти, ориентирани към по-опитни скиори и професионалисти. Има и писти предназначени специално за най-малките начинаещи скиори.

Хотели в Пампорово
Първото и основно нещо, което трябва да направите, когато посещавате Пампорово, е да се уверите, че разполагате с цялото подходящо оборудване. Този български ски курорт предлага едни от най-достъпните цени и най-добрите условия за обучение. За сноубордистите пистите са дълги и широки и са чудесни за начинаещи.

За по-опитните скиори Пампорово е чудесен избор. Това е най-южният курорт в Европа. Той може да се похвали с 38 километра маркирани ски писти. Има 25 писти за начинаещи и три за експерти. Въпреки малкия си размер, районът на Пампорово е фантастично място да се насладите на един ден по пистите. Ако търсите място, където карането на ски е евтино и забавно, това е мястото за вас.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 3 хотела отговарят на Вашето търсене

Камелия - Пампорово Камелия Хотел Пампорово е новопостроен комплекс в ски-курорта Пампорово. Хотелът е разположен непосредствено до една от най-атрактивните ски писти в Пампорово подробности
Мургавец Четиризвездният Гранд хотел “Мургавец” е разположен в центъра на слънчевия курорт Пампорово. подробности
Орфей - Пампорово Хотел Орфей се намира на 100 м от центъра на комплекс Пампорово и на 100 м от ски център 1. подробности
търсене