телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
о-в Тасос

Хотели на о-в Тасос


Хотели на о-в Тасос и актуални оферти за о-в Тасос, един от най-атрактивните за почивка в Гърция, може да намерите тук. Цени и мнения за хотели на Тасос - най-зеленият и най-близък до България екзотичен остров. Едни от най-посещаваните хотели са: Royal Paradise, Blue Dream Palace, Ilio Mare Beach и др.

Тасос се намира в Егейско море и е най-предпочитания остров за почивка от българите. Тасос е привлекателен остров с красиви плажове, зелен пейзаж и традиционна архитектура. Целогодишно предлага комбинация от богата история, морски забавления и спиращи дъха гледки. На острова има много интересни забележителности, стари храмове, останки от светилища, музеи, пещери, манастири и пешеходни пътеки, водещи до древни замъци, планински върхове, изоставени места и малки селца.

Разнообразете своята почивка като ползвате Ваш, собствен транспорт за да имате възможност да се любувате на този прекрасен остров на свобода.

Изберете най-подходящия за Вас хотел на о-в  Тасос или се свържете с нас за съдействие - 0700 800 73 или info@amigostravel.eu

търсене