телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
Олимпийска ривиера
Почивка на Олимпийска Ривиера. Оферти, описания и снимки на хотели на Олимпийска Ривиера. Резервирай бързо, лесно и сигурно най-подходящата за Вас почивка със собствен транспорт. Районът се слави с едни от най-хубавите плажове в Гърция - дълги и шиорки ивици със ситен пясък. Хотелите предлагат най-разнообразни усулги подходящи за всички вкусове.

Посетителите на Пиерия могат да се възползват от широк спектър от еднодневни екскурзии в региона, организирани от местните туристически агенции. Те също могат да използват местните таксиметрови услуги или частния транспорт на разумни цени.

В северна Пиерия можете да посетите плажовете, историческите забележителности и и селището Alikes.

В Централна Пиерия има няколко прекрасни маршрута, особено по ръба на планинската верига Пиерия през селата по главните пътища до Катерини.

И накрая, екскурзии в Южна Пиерия могат да бъдат предприети в района около плажовете в близост до замъка Платамонас до Неа Пори.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 1 хотел отговаря на Вашето търсене

Poseidon Palace Активна почивка. Хотел Poseidon Palace се простира на 65 дка площ и е разположен на самия морски бряг в Лептокария – на 95 км от Солун подробности
търсене