телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
Обзор
Пътуването до красивия град Обзор може да бъде едно незабравимо преживяване, особено през лятната ваканция. Многобройни хотели са разположени по морския бряг и много туристи от цял ​​свят резервират своята почивка в Обзор. Този град се счита и за едно от най-популярните места на границата между Северното и Южното ни Черноморие.

Обзор всъщност е малък град и морски курорт в крайбрежния регион на България. Той е част от област Бургас. През 2021 г. гражданите на Обзор и шест околни села гласуваха на референдум за отделяне от Община Несебър и образуване на нова община с център Обзор.

В град Обзор се намират множество луксозни хотели като РИУ Хелиос бей, СОЛ Луна бей, HVD Мирамар, HVD Рейна дел мар, Обзор бийч ризорт и др., които привличат туристи от цял ​​свят.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 2 хотела отговарят на Вашето търсене

хотел HVD Рейна Дел Мар
HVD Рейна Дел Мар
от 205 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив
HVD Рейна Дел Мар от 205 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив Хотел HVD Рейна дел Мар Обозор е на първа линия на шиорк пясъчен плаж. Резервирайте Ultra All Inlcusive сега на актуални цени на 0700 800 73 подробности
-25%
хотел HVD Клуб хотел Мирамар
HVD Клуб хотел Мирамар
от 117 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив
HVD Клуб хотел Мирамар от 117 лв на ден за възрастен Ултра Ол Инклузив Директно разположеният на морския бряг хотел Мирамар е открит през лятото на 2006 г. и предлага изключителна атмосфера за релаксираща първокачествена почивка. подробности
-20%
търсене