телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
о-в Тасос
Вижте актуални оферти за о-в Тасос - един от най-атрактивните за почивка в Гърция. Цени и мнения за хотели о-в Тасос - най-зеленият и най-близък до България екзотичен остров.

Тасос се намира в Егейско море и е най-предпочитания остров за почивка от българите. Тасос е привлекателен остров с красиви плажове, зелен пейзаж и традиционна архитектура. Целогодишно предлага комбинация от богата история, морски забавления и спиращи дъха гледки. На острова има много интересни забележителности, стари храмове, останки от светилища, музеи, пещери, манастири и пешеходни пътеки, водещи до древни замъци, планински върхове, изоставени места и малки селца.

Разнообразете своята почивка като ползвате Ваш, собствен транспорт за да имате възможност да се любувате на този прекрасен остров на свобода.

АМИГОС ТРАВЕЛ > 3 хотела отговарят на Вашето търсене

Blue Dream Palace Blue Dream Palace,почивка на о-в Тасос,хотели на о-в Тасос подробности
Ilio Mare Beach Семейна почивка. Хотел Илио Маре Бийч, Ilio Mare Beach Hotel - на пръва линия с безплатни шезлонги и чадър на плажа. подробности
Rachoni Bay Resort Хотел Ракони Резорт, Rachoni Resort е разположен в близост до плажа, на около 300 м от търговските улици на рибарското селце Skala Rachoni подробности
търсене