телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор
Кавала

Хотели в Кавала


Най-красивият град в Гърция. Град Кавала се намира на 154 км от Солун. На десния бряг на залива има два огромни хълма, които образуват съответно областите Скопелиси и Кавала. По размер град Кавала е четвъртият по големина градски център в Гърция след Атина, Крит и Солун.

Този малък пристанищен град Кавала е бил важно морско пристанище и важно място за гърците и римляните. Той е билстратегически важен, тъй като е важно морско пристанище и точка от маршрута на рибарите. Затова често е наричан „заливът на рибите“. В античния период много известни гръцки философи остават тук за известно време, включително Аристотел. Всички тези философи се срещали тук за дискусии и за да напишат своите известни произведения. Има много красиви плажове, както и красиви хотели в Кавала, които го правят идеална дестинация за почивка за младоженци и почиващи.

Кавала разполага с редица луксозни и бюджетни хотели, които са подходящи за всякакъв тип туристи. Тези хотели в Кавала са известни с това, че предоставят най-добрите удобства и услуги на своите гости. В тези хотели в Гърция има много вкусни гурме храни. Много хора идват в тази част на Гърция само заради вкусната храна, приятелската атмосфера и спокойна обстановка.

Хотели със снимки, описания, мнения.