телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

4 нощувки за Майски празници /Гергьовден/ на о-в Скиатос, Гърция с полет от София

4 нощувки за Майски празници /Гергьовден/ на о-в Скиатос, Гърция с полет от София, о-в Скиатос

Skiathos Theros Hotel, о-в Скиатос, Цена на човек в двойна стая,
4 нощувки
Самолет
промоционална оферта валидна до 14 април 2023
4 нощувки за Майски празници /Гергьовден/ на о-в Скиатос, Гърция с полет от София
Условия по офертата Остров Скиатос в Гърция: мечтана дестинация за любителите на плажа

Остров Скиатос, разположен в Егейско море, е зашеметяваща дестинация, известна със своите кристално чисти води, спиращи дъха плажове и оживен нощен живот. Този гръцки остров има какво да предложи на всеки - от самостоятелно пътуващи и двойки до семейства с деца. Ако планирате ваканция в Гърция, остров Скиатос е дестинация, която трябва да посетите. В тази статия ще разгледаме някои от причините, поради които остров Скиатос е мечтана дестинация за любителите на плажа.

Остров Скиатос е дом на повече от 60 плажа, всеки със своя уникален чар и красота. Независимо дали търсите усамотен залив или оживен плаж с много дейности, ще го намерите на този остров. Някои от най-популярните плажове включват Koukounaries, Lalaria и Banana Beach. Кукунарис е известен със своите златни пясъци и кристално чисти води, докато Лалария е известна със своите бели камъчета и внушителни скални образувания. Banana Beach е оживен плаж с плажни барове и водни спортове.

Гръцката кухня е известна със своите свежи и здравословни продукти и остров Скиатос не е изключение. Ще имате възможност да опитате традиционни ястия като мусака, сувлаки и дзадзики. Островът е известен и със своите пресни морски дарове, включително октоподи, калмари и скариди. Не забравяйте да опитате местното вино и известната гръцка спиртна напитка узо.

ХОТЕЛИ КЪМ ПРОГРАМАТА ЗА МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ /ГЕРГЬОВДЕН/ НА О-В СКИАТОСVigles Sea View 4* - 984 лв. на човек в стая стандарт, с вкл. закуски
Skiathos Thalassa Cape 3* - 1151 лв. на човек в стая изглед море, с вкл. закуски
Thalassa 3* - 1072 лв. на човек в стая супериор, с вкл. закускиSkiathos Theros 4* - 1064 лв. на човек в стая стандарт, с вкл. закускиSkiathos Theros 4* - 1125 лв. на човек в стая комфорт, с вкл. закуски
Skiathos Avaton Hotel 4* - 1318 лв. на човек в стая супериор, с вкл. закуски
Skiathos Palace Hotel 4* - 1187 лв. на човек в стая стандарт, с вкл. закуски

За друг тип настаняване /с деца или трети възрастен в стая/, моля не се колебайте да се свържете с нас!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



    Самолетен билет с чартърен полет София – Скиатос – София
    Летищни такси, ръчен багаж до 7кг и чекиран до 15кг
    Трансфери летище – хотел – летище
    4 нощувки на съответната база изхранване в избраният хотел
    Медицинска застраховка
    Обслужване на място на български език

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Допълнителни екскурзии
  • Застраховка Отмяна на пътуване на стойност около 5% от пакетната цена. За повече информация може да се обърнете в нашият офис
  • Горивна такса, която се обявява 21 дена преди полета. Цените на горивата са изчислени на базата на котировки на горивото (1000 USD / тон и обменен курс USD / EUR 1,03).
  • общинска такса, която се заплаща на място, варираща от 0,50 евро до 2 евро на дех, на помещение, в зависимост от категорията на настаняване


Ден 1 започва с полет от летище София до Скиатос, последван от трансфер до избрания от вас хотел за настаняване и свободно време. Ден 2 е посветен на самостоятелно разглеждане на Скиатос или на обиколка с лодка на острова, която включва спирки на плажа Лария, Кастро и Аселинос или Катигиорги. Ден 3 предлага незадължителен круиз до съседните острови Скопелос и Алонисос, където можете да посетите емблематичното място за снимане на Mamma Mia и впечатляващия манастир Агиос Йоанис, както и да се насладите на обяд в местна таверна.

Ден 4 е свободен за самостоятелно проучване, а ден 5 предлага свободно време до отпътуване от хотела по обяд, последвано от трансфер до летището и полет обратно до София.

Допълнителна информация:

Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията - 120 човека.

Срок за уведомление за несъбран минимален брой туристи -  20 дни преди датата на отпътуване.

Полетни часове:

FB 5801 SOF JSI  1700  1805

FB 5802 JSI  SOF 1700  1810

Авиокомпанията  си запазва правото за промяна на часовете на полетите, за което туроператора не носи отговорност и в случай на промяна, клиентът ще бъде уведомен своевременно.



Условия на резервация и анулация:

    Депозит в размер на 30% на човек.
    Доплащане до 35 дни преди заминаване.

В случай на отказ от пътуването от страна на туриста, Туроператорът възстановява заплатената сума по договора, съгласно следните анулационни условия.

    до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
    от 59 дни до 35 дни до датата на пътуване: в размер на депозита
    при по-малко от 34 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор

В случай на анулация от страна на туроператора поради несъбран минимум, същият се задължава да възстанови заплатените суми в 7 работни дни.
търсене

още оферти

Grecotel Astir Промо цена: 534 лв
МПМ Арсена 4* Намаление 45%
Маджестик Намаление 45%
Еврика Бийч Намаление 30%
МПМ Зорница Сендс Намаление 45%