телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

7 нощувки в SWISS INN RESORT HURGHADA с полет от София

7 нощувки в SWISS INN RESORT HURGHADA с полет от София, Хургада

SWISS INN RESORT HURGHADA, Хургада, Premium Room Garden Side,
1 нощувка
Самолет
промоционална оферта валидна до 31 май 2023
7 нощувки в SWISS INN RESORT HURGHADA с полет от София
Условия по офертата Цената е на човек в Premium Room Garden Side.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетни билети София - Хургада - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
• 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;
• Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 12.10.2022);
• 7 нощувки на SWISS INN RESORT HURGHADA на база Ол Инклузив;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Представител на туроператора с български език за престоя;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Хургада); 
• При настаняване в хотели от веригата PickAlbatros - задължително доплащане за шоуто Neverland*
• Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има начислена такава за конкретния полет**;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

! Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

ВАЖНО: Към момента в Египет няма Ковид изисквания и не са необходими тестове или сертификати за пътуването.

Полетно разписание в местни времена за периода 30.09 – 11.11.2023 
София – Хургада 14:30 - 16:30
Хургада – София 17:30 – 21:30
*Полетното разписание подлежи на препотвърждение и е възможно да претърпи промяна!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА
Авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320 
*Възможна е промяна на типа самолет

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

Допълнителни екскурзии в Хургада
• Исторически екскурзии – от 65 USD
• Морски екскурзии – от 35 USD
• Сафари – от 30 USD
• СПА – от 25 USD
Екскурзиите са заявяват и заплащат на място (цените са ориентировъчни). Възможни са незначителни разлики в цените при заявяването на екскурзиите от отделните региони - Хургада, Макади бей, Сома бей, Сахл Хашееш и Ел Гуна.

Важно!
За морските екскурзии, които се предлагат и заплащат на място като допълнителни услуги, се заплащат следните доп. такси към обявената цена:
- такса 5 USD на човек за всички екскурзии с лодка (изкл. Пиратска яхта - 6 USD);
- такса 1 USD на човек за екскурзия "Батискаф", която се организира като част от програмата на лодка, например "Морски бриз", "Райски остров плюс" и др.).
Деца до 6,99 г. не заплащат такса, валидно за всички екскурзии.

Тази такса е принос за ЕГИПЕТ като страна, представена от МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ. Тези такси се използват за опазване на околната среда в Червено море!

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:

Ден 1:
Излитане от летище София с директен чартърен полет за Хургада. Посрещане на летище Хургада и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 часа. Свободно време. Нощувка. 
Ден 2 -7:
Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзиии (резерварат се и се заплащат на място в Египет):
Дайвинг
Това е единственият начин да се опознае очарователното дъно на Черено море, пълно с живот и цветове. Това е раят на гмуркачите Червеноморска ривиера, известна със своите уникални рифове, разнообразни флора и фауна и впечатляваща чистота на водата, гарантираща видимост, която често превишава 45 метра. Над 1200 вида риби и 500 вида корали и мекотели населяват тукашните води, като повече от 10% от тях не се срещат никъде другаде на Земята. Гигантски костенурки, страховити змиорки, морски скорпиони, най-различни видове акули, делфини, скатове, октоподи, баракуди, риби-клоуни, риби-крокодили или риби наполеон са само част от екзотичните обитатели на морето. Подводният релеф също е изключително разнообразен, редуващ плоски плата, живописни каньони, отвесни скали, пещери и коралови градини, а морското дъно е осеяно с останки от потънали преди стотици години кораби. В цената на екскурзията е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Луксор
Това е древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. Общата дължина е била около 5 км. По алеята се извършвало шествието на фараоните до Карнакския храм; Фабрика за алабастър и Мусей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Райският остров с корабче
Насладете се на уникални морски и пустинни гледки. Островът е лишен от растителност, но пък е посипан с фин, белоснежен пясък, заобиколен е от кристална вода в сини нюанси и гледки, които са сякаш нереални. На самият остров ще можете да се попечете под жаркото слънце и да си направите незабравими снимки. Екскурзията включва обяд. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Кайро
Ще посетите едно от най-забележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Връщане в хотела. Нощувка.
Бялото слънце на пустинята
Запознанството с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята. Ще останете впечатлени от препускането с джипове по дюните, екстремно шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите мини зоопарк и терариум, ще се насладите на национално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия и включена вечеря. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Ел Гуна
Ел Гуна се появява като чудо сред пустинния пясък под жаркото слънце на Египет. Всички хотели са разпръснати из островите, като са свързани помежду си с мостове и преходи. По каналите плуват лодки, които придават прилика на местността с Венеция. До Ел Гуна ще стигнете с автобус, а след като пристигнете, ще плавате по каналите с лодки и ще посетите градският аквариум. Следва "Дома на делфина", където се намира един от най-известните и красиви рифове на Червено море, а ако имате късмет- можете да се срещнете и с делфини. По време на екскурзията е организиран риболов, плуване и обяд на борда на кораб. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 8:
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет от Хургада за София. 

Важно: Програмата е примерна и всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Хургада.

Oписание на хотел SWISS INN RESORT HURGHADA
Хотел Hilton Resort има зелена територия и развита инфраструктура. Препоръчва се за спокойна семейна почивка. Добър хотел на стандартното ниво, което веригата Hilton предлага. Пясъчен плаж във вид на лагуна.
Хотелът е разположен на 6 км от летището в Хургада, на 15 км от центъра на града, на първа и втора линия.

За хотела
Открит е през 1995 г., последно реновиран през 2020 г. Всички стаи на първа линия са реновирани.
Състои се от основна 2-етажна сграда (само рецепция), шест 3-етажни корпуса (първа линия) и комплекс от 2-етажни вили (втора линия).
Разполага с общо 400 стаи:
Front Area (първа линия):
Premium Room (Pool/Aqua Pool/Garden view, 2 + 1 или 3 човека, 40 м2 включително баня и балкон / тераса);
Premium Sea View (частичен изглед към морето, 2 + 1 или 3 човека, 40 м2 включително баня и балкон/тераса);
Diplomatic Suite (Pool/Aqua pool/Sea View, макс. 2 + 2 човека, 44 м2, включително една спалня с кът за сядане, баня и балкон / тераса);
има и свързани стаи и 2 стаи за хора с увреждания. Всички хотелски стаи са за непушачи.
Villa Area (втора линия):
Standard 2nd line  (Garden View, макс. 2 + 1 човека, 36 м2 включително баня и балкон/тераса - не във всички стаи);
Family Suite 2nd line (Pool/Garden view, първи етаж, макс. 3 + 2 деца, 73 м2, включително две спални, хол, баня и тераса - не във всички стаи).

Възможност за разплащане с кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express
Настаняване с домашни любимци: не

Услуги на хотела
Стая
 вана (Front Area)
 room service: платено
 сейф: в стаята,: безплатно
 под: теракота
 сешоар: в стаята или на рецепция,: безплатно
 климатик: индивидуален
 балкон или тераса (не във всички стаи)
 ТВ: сателитна (има руски канал)
 дъска за гладене: има
 ютия: има
 телевизор: има
 мини-бар: срещу заплащане
 почистване на стаите: през 2 дни (при поискване)
 смяна на спално бельо: през 2 дни (при поискване)
 телефон
 душ (Villa Area)
 набор за приготвяне на кафе/чай има
Територия
 при басейна чадъри, шезлонги, матраци:: безплатно
 поръчка на такси
 барове: 3
 Пералня (платено)
 закрити басейни: 1 (Villa Area, с подгряване през зимния период)
 Магазини
 ресторанти: 1 (към момента работи едни основен ресторант)
 банкомат
 водни пързалки: 7 (3 за възрастни, 4 за деца)
 обмяна на валута
 фризьорски салон (платено)
 Wi-Fi: безплатно
 басейни: 2 (Front Area: с подогряване през зимния период, Villa Area: без подгряване)
 стаи за непушачи
 химическо чистене (платено)
 хавлии при басейна:: безплатно
 лекар на повикване (платено)
Развлечения и спорт
 скуош: срещу заплащане
 банан: срещу заплащане
 турска баня (хамам): срещу заплащане
 дартс: безплатно
 дискотека (напитките се заплащат): безплатно
 водно поло: безплатно
 билярд: срещу заплащане
 катамаран: срещу заплащане
 масаж: срещу заплащане
 тенис корт: срещу заплащане
 Джакузи: срещу заплащане
 кану: срещу заплащане
 Мини-футбол: срещу заплащане
 музика на живо: безплатно
 аеробика: безплатно
 дайвинг: срещу заплащане
 парна баня: срещу заплащане
 плажен волебол: безплатно
 фитнес зала: безплатно
 тенис ракети и топки под наем: срещу заплащане
 тенис на маса: безплатно
 уиндсърфинг: срещу заплащане
 боча: безплатно
 водна гимнастика: безплатно
 осветление на тенис корта: срещу заплащане
 сауна: срещу заплащане
 спа процедури платено
Плаж
 собствен (до дълбочина 7 метра)
 хавлии на плажа:: безплатно
 кей
 пясъчен
 на плажа чадъри, шезлонти, матраци:: безплатно
За децата
 детски клуб (от 4 до 12 години)
 детска площадка
 детска секция в басейна за възрастни (2 отделни: Front Area - с подгряване през зимния период; Villa Area - без подгряване)
 детегледачка по заявка, платено
Деца от 8 месеца до 3 г.
 детски креватчета: по заявка,: безплатно
 детски столчета в ресторанта: има

Оферта № П1164-H8147 Т 

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата.
търсене

още оферти

Ammon Zeus Намаление 10%
Еврика Бийч Намаление 30%
Оазис Дел Маре Намаление 40%
Престиж и Аквапарк Намаление 15%
HVD Рейна Дел Мар Намаление 15%
Адмирал Намаление 20%
© 2023 Амигос Травъл ООД. Всички права запазени