телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

В Египет за 7 нощувки с полет от София - PALM ROYALE SOMA BAY

В Египет за 7 нощувки с полет от София - PALM ROYALE SOMA BAY, Хургада

PALM ROYALE SOMA BAY, Хургада, Двойна стая Супериор,
7 нощувки
Самолет
промоционална оферта валидна до 31 май 2023
В Египет за 7 нощувки с полет от София - PALM ROYALE SOMA BAY
Условия по офертата Цената е на човек в Premium Room Garden Side.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетни билети София - Хургада - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
• 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;
• Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 12.10.2022);
• 7 нощувки на PALM ROYALE SOMA BAY на база Ол Инклузив;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Представител на туроператора с български език за престоя;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Хургада); 
• При настаняване в хотели от веригата PickAlbatros - задължително доплащане за шоуто Neverland*
• Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има начислена такава за конкретния полет**;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

! Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

ВАЖНО: Към момента в Египет няма Ковид изисквания и не са необходими тестове или сертификати за пътуването.

Полетно разписание в местни времена за периода 30.09 – 11.11.2023 
София – Хургада 14:30 - 16:30
Хургада – София 17:30 – 21:30
*Полетното разписание подлежи на препотвърждение и е възможно да претърпи промяна!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА
Авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320 
*Възможна е промяна на типа самолет

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

Допълнителни екскурзии в Хургада
• Исторически екскурзии – от 65 USD
• Морски екскурзии – от 35 USD
• Сафари – от 30 USD
• СПА – от 25 USD
Екскурзиите са заявяват и заплащат на място (цените са ориентировъчни). Възможни са незначителни разлики в цените при заявяването на екскурзиите от отделните региони - Хургада, Макади бей, Сома бей, Сахл Хашееш и Ел Гуна.

Важно!
За морските екскурзии, които се предлагат и заплащат на място като допълнителни услуги, се заплащат следните доп. такси към обявената цена:
- такса 5 USD на човек за всички екскурзии с лодка (изкл. Пиратска яхта - 6 USD);
- такса 1 USD на човек за екскурзия "Батискаф", която се организира като част от програмата на лодка, например "Морски бриз", "Райски остров плюс" и др.).
Деца до 6,99 г. не заплащат такса, валидно за всички екскурзии.

Тази такса е принос за ЕГИПЕТ като страна, представена от МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ. Тези такси се използват за опазване на околната среда в Червено море!

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:

Ден 1:
Излитане от летище София с директен чартърен полет за Хургада. Посрещане на летище Хургада и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 часа. Свободно време. Нощувка. 
Ден 2 -7:
Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзиии (резерварат се и се заплащат на място в Египет):
Дайвинг
Това е единственият начин да се опознае очарователното дъно на Черено море, пълно с живот и цветове. Това е раят на гмуркачите Червеноморска ривиера, известна със своите уникални рифове, разнообразни флора и фауна и впечатляваща чистота на водата, гарантираща видимост, която често превишава 45 метра. Над 1200 вида риби и 500 вида корали и мекотели населяват тукашните води, като повече от 10% от тях не се срещат никъде другаде на Земята. Гигантски костенурки, страховити змиорки, морски скорпиони, най-различни видове акули, делфини, скатове, октоподи, баракуди, риби-клоуни, риби-крокодили или риби наполеон са само част от екзотичните обитатели на морето. Подводният релеф също е изключително разнообразен, редуващ плоски плата, живописни каньони, отвесни скали, пещери и коралови градини, а морското дъно е осеяно с останки от потънали преди стотици години кораби. В цената на екскурзията е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Луксор
Това е древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. Общата дължина е била около 5 км. По алеята се извършвало шествието на фараоните до Карнакския храм; Фабрика за алабастър и Мусей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Райският остров с корабче
Насладете се на уникални морски и пустинни гледки. Островът е лишен от растителност, но пък е посипан с фин, белоснежен пясък, заобиколен е от кристална вода в сини нюанси и гледки, които са сякаш нереални. На самият остров ще можете да се попечете под жаркото слънце и да си направите незабравими снимки. Екскурзията включва обяд. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Кайро
Ще посетите едно от най-забележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Връщане в хотела. Нощувка.
Бялото слънце на пустинята
Запознанството с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята. Ще останете впечатлени от препускането с джипове по дюните, екстремно шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите мини зоопарк и терариум, ще се насладите на национално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия и включена вечеря. Връщане в хотела. Нощувка.
Екскурзия до Ел Гуна
Ел Гуна се появява като чудо сред пустинния пясък под жаркото слънце на Египет. Всички хотели са разпръснати из островите, като са свързани помежду си с мостове и преходи. По каналите плуват лодки, които придават прилика на местността с Венеция. До Ел Гуна ще стигнете с автобус, а след като пристигнете, ще плавате по каналите с лодки и ще посетите градският аквариум. Следва "Дома на делфина", където се намира един от най-известните и красиви рифове на Червено море, а ако имате късмет- можете да се срещнете и с делфини. По време на екскурзията е организиран риболов, плуване и обяд на борда на кораб. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 8:
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет от Хургада за София. 

Важно: Програмата е примерна и всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Хургада.

Oписание на хотел PALM ROYALE SOMA BAY
Големи красиви територия и просторни стаи. Плажът е дълъг 1200 м с полегат пясъчен вход към морето. Професионална сърф станция. През 2009, 2010, 2012 и 2014 г. хотелът беше домакин на участниците в фестивала на ''Руската вълна'', за който уиндсърфът стана неразделна част от културата за свободното време. Препоръчва се за релаксираща почивка и любители на сърфа.
Хотелът е разположен на 45 км от летището, на 50 км от центъра на Хургада, на брега на морето.

За хотела
Построен е през 2004г., последно реновиран през 2011г.
Състои се от основна 5-етажна сграда и две 3-етажни сгради, общо 445 стаи:
Superior room (Garden/Sea Side view, 45 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Beach Front (Sea view, 45 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Swim Up (Pool view, 45 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Sea View room (Sea view, 45 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Family room (Garden/Pool/Sea Side view, две спални с врата, 65 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Club room (Pool/Sea view, 45 м2 вкл. банята и балкона/тераса);
Junior Suite (Pool/Sea view, една спалня с врата, гостна зона, 65 м2 включая ванную и балкон);
Executive Suite (Sea/Pool view, една спалня с врата, гостина зона, 75 м2 включая ванную и балкон);
Panorama Suite (Sea/Pool view, една спалня с врата, гостина зона, 92 м2 включая ванную и балкон);
Presidential Suite (Sea view, две спални с врата, гостна зона, 200 м2 включая ванную и балкон);
Royal Suite (Sea/Pool view, две спални с врата, гостна зона, 350 м2 включая ванную и балкон);
има стаи connected rooms, стаи за непуашачи и 3 стаи за инвалиди.

Възможност за разплащане с кредитни карти: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express
Настаняването с животни не е разрешено.

Услуги на хотела
Плаж
 собствен (на дъблочина до 10 метра)
 пясъчен
 на плажа чадъри, шезлонти, матраци:: безплатно
 кей
 хавлии на плажа:: безплатно
За децата
 детска площадка
 детски кът в ресторанта
 детски басейн: с подгряване в зимния период
 детски клуб (4-12 години)
Територия
 поръчка на такси
 при басейна чадъри, шезлонги, матраци:: безплатно
 закрити басейни: 1
 конферентни зали: 5 (от 60 до 900 човека, платено)
 барове: 6
 химическо чистене (платено)
 хавлии при басейна:: безплатно
 банкомат
 паркинг: безплатно
 Пералня (платено)
 ресторанти: 1
 автобус до центъра на града (на запитване, платено)
 басейни: 2
 Магазини
 фризьорски салон (платено)
 Wi-Fi: безплатно
 лекар на повикване (платено)
 Ресторанти a la carte: 4
Стая
 сешоар: в стаята,: безплатно
 телевизор: LCD
 ютия: по заявка,: безплатно
 мини-бар
 телефон
 room service: платено (24 часа)
 балкон или тераса
 набор за приготвяне на кафе/чай: безплатно
 почистване на стаите: ежедневно
 Интернет: Wi-Fi,: безплатно
 вана или душ
 сейф: в стаята и на рецепция,: безплатно
 под: теракота
 смяна на спално бельо: ежедневно (на запитване)
 климатик: централен
 ТВ: сателитна (има руски и украински канали)
Развлечения и спорт
 масаж: срещу заплащане
 аеробика: безплатно
 фитнес зала: безплатно
 конна езда: срещу заплащане
 Джакузи: безплатно
 боча: безплатно
 музика на живо: безплатно
 дайвинг: срещу заплащане
 парна баня: безплатно
 уиндсърфинг: срещу заплащане
 тенис на маса: безплатно
 кану: срещу заплащане
 мини-голф (1 час на ден на стая (for AI)): безплатно
 спа център: срещу заплащане
 осветление на тенис корта: срещу заплащане
 кайтсърфинг: срещу заплащане
 билярд (1 час на ден на стая (for AI)): безплатно
 катамаран: срещу заплащане
 тенис ракети и топки под наем (само при резервация на корт, 1 час на ден на стая (for AI)): безплатно
 тенис корт: безплатно
 водна гимнастика: безплатно
 яздене на камили: срещу заплащане
 дискотека (напитките се заплащат): безплатно
 банан: срещу заплащане
 водно поло: безплатно
 сауна: безплатно
 плажен волебол: безплатно
Деца от 8 месеца до 3 г.
 детски креватчета: по заявка,: безплатно
 детски столчета в ресторанта: има

Оферта № П1164-H8147 Т 

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата.
търсене

още оферти

Ammon Zeus Намаление 10%
Еврика Бийч Намаление 30%
Оазис Дел Маре Намаление 40%
Престиж и Аквапарк Намаление 15%
HVD Рейна Дел Мар Намаление 15%
Адмирал Намаление 20%
© 2023 Амигос Травъл ООД. Всички права запазени