телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Потопете се в Лукса на Черноморието: Идеалният Избор за Почивка в Слънчев Ден

Здравейте, туристи! Готови ли сте за уикенд бягство или дългоочаквана ваканция на морето?
В случай, че търсите перфектната комбинация от релакс, разкош и незабравими спомени, Черноморието е вашият идеален избор. В сърцето на тази прекрасна морска дестинация се крие малкото курортно селище Слънчев Ден, предлагащо несравнима красота и изобилие от възможности за почивка и забавление.
Почивката в Слънчев Ден е нещо повече от просто момент отдалечен от стреса на ежедневието.
Тя е изживяване на лукс, качество и удоволствие.
Ние от Амигос Травел ви предлагаме уникалната възможност да откриете прелестта на този черноморски курорт, където се сливат в едно красивите плажове, вълнуващите забавления и изисканите хотели. В нашата колекция от оферти за почивка в Слънчев Ден ще откриете най-добрите хотели, предлагащи удобства от световен клас и перфектно обслужване. Независимо дали изберете престой в луксозния Хотел Палас 5*, където удоволствието е на първо място, или предпочетете уютната обстановка на Хотел Марина 4*, вие гарантирано ще се потопите в морския лукс и комфорт.

Вижте идеите ни за разнообразна почивка в Слънчев Ден и се насладете на всеки един момент от тази невероятна експедиция към красотата и удоволствието на Черноморието. Нека вашето незабравимо бягство започне днес в този рай на слънце, море и спокойствие. 

Света на лукса и спокойствието е там, където морето среща комфорта. Хотелът Палас в комплекс Слънчев Ден, Свети Константин и Елена, е перла на брега на Черно море, предлагаща уникална комбинация от възможности за релаксация и разнообразни удоволствия. Хайде да ви запознаем с оазиса на вашата следваща почивка на българското черноморие.
Хотел Палас представлява едно възхитително място на брега на Черно море, разположено в комплекс Слънчев Ден, Свети Константин и Елена. Комплекса е реновиран през 2020 година, предлагайки на своите гости най-съвременни удобства, екстри и уютна обстановка.
На разположение на посетителите са две сауни, парна баня, турска баня, акватерапевтичен басейн, солна стая и зона за релаксация, които гарантират пълноценно възстановяване и релаксация. Освен това, хотелът предлага 2 басейна с минерална вода, които са достъпни за ползване от 15 септември до 15 май.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54114390.jpg]

Неговата локация на брега на морето и изисканите му удобства го правят предпочитан избор за почивка както за двойки, така и за семейства. Всички стаи са климатизирани както и уютно обзаведени и разполагат с модерни удобства, като кабелна телевизия, минибар и балкон с изглед към морето или градината и много други. Шезлонги и чадъри се предоставят безплатно. На място има частен паркинг.  Хотелът разполага и с основен ресторант с тераса и а-ла-карт ресторант на плажа, където гостите могат да се насладят на изискани ястия и напитки. За допълнително удобство, на място се предлагат заседателни зали, минимаркет и козметичен салон.

Привлекателната атмосфера на комплекса и невероятните изгледи към Черно море ще направят вашата почивка незабравима. Насладете се на разнообразието от удобства и екстри, които предлагат хотелите в Слънчев ден, като същевременно се потопите в спокойствието и красотата на тази прекрасна черноморска дестинация.

Слънчев Ден предоставя перфектната възможност за наслада на спокойствие и релаксация, докато същевременно предлага широка гама от развлечения и дейности за активна почивка.Този уникален курорт предлага не само привлекателни плажове, но и редица хотели с впечатляващи удобства и услуги за гостите си.

Marina Hotel е част от комплекс „Слънчев ден“ в курорта „Св. св. Константин и Елена“ на брега на Черно море. Намира се в спокоен залив с плитка вода и предлага великолепен панорамен изглед към морето.Тук ще се потопите в пясъчния плаж, където чадърите и шезлонгите се предоставят безплатно през летния сезон.
Подходящият за семейства хотел предлага сезонен (от май до септември) ресторант, лоби бар и бар на плажа, както и сезонен (от май до септември) открит плувен басейн.За срещи или семинари на място има конферентен център с многофункционални зали и екстри за гостите.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54114427.jpg]

На място има частен паркинг с две зони - Зелена, която е безплатна за всички гости на хотела и Синя (до хотела), която е на разположение срещу допълнително заплащане. В хотела се грижат и за екологичната си отговорност, предлагайки станция за електромобили и информация за местните екосистеми и култура. Гостите могат да се насладят на веганско и вегетарианско меню, а местни артисти имат възможност за изява в хотела. Освен това, всички прозорци са с двоен стъклопакет, гарантиращ вашето спокойстиве чрез по-добра звукоизолация и енергийна ефективност.



Завършвайки тази статия ние от Амигос Травел ви приканваме да откриете лукса на Созопол.
За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!