телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Предполага ли се, че бившият "Шведски хотел" във Варна ще стане част от веригата на Робърт де Ниро?

Предполага ли се, че бившият "Шведски хотел" във Варна ще стане част от веригата на Робърт де Ниро?

Гранд хотел Варна, познат още като Шведския хотел, може скоро да се превърне в част от престижната верига на Робърт де Ниро в морската столица. В момента обаче хотелът е затворен и в състояние на разруха, не функционира.Nobu Hospitality, хотелска верига собственост на световноизвестния актьор Робърт де Ниро, влиза на българския пазар с две локации - в София и Варна. Въпреки големия интерес, местоположението на обекта в морската столица все още не е уточнено.

[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54447522.jpg]

 Източници разкриват, че и двете собствености на Nobu Hospitality в България ще бъдат контролирани от BSPF Bulgaria, представителство на офшорната компания Black Sea Property, и местния хотелски оператор GHV-Dolphins.Последното е собственик на един от най-представителните хотели на българското Черноморие - Гранд хотел "Варна“. Хотелът, който е символ на региона и се помни от филма "Оркестър без име“, бе закупен от GHV-Dolphins през миналата година. Това е първият 5-звезден хотел по Черноморието, който обаче в момента е затворен.
Nobu Hospitality е основана през 1994 година и е налице в 56 места по света към 2023 година. Първият хотел Nobu отваря врати в Лас Вегас през 2013 година, а през 2015 година в Манила, Филипините. До 2020 година веригата включва 13 хотела по света.

Източник на информацията - petel.bg