телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Изкушенията на Созопол: Пътеводител за Първа Линия и Ол Инклузив Хотели

Здравейте, пътешественици! Добре дошли в едно пътешествие из света на удоволствието и релакса в сърцето на Черноморското крайбрежие - Созопол. Дали търсите спокойна почивка на морския бряг, семеен уикенд или активна почивка с приключения на открито, Созопол ще ви очарова с безкрайната си красота и магия.Созопол - градът, където сливат древни и съвременни влияния, предлага множество възможности за незабравима почивка. Тук може да се потопите в буйния свят на историята и културното наследство, да се насладите на изобилието от морски дарове в автентичните ресторанти или да се потопите в сините води на Черно море.

Оставете се на очарованието на Созопол и неговите ултра модерни хотели, предлагащи неповторимо усещане за комфорт и релакс. Подготвили сме специално за вас избрания списък с най-популярните хотели в града, които с гордост представяме от Amigos Travel. И така, дръзнете да се потопите в света на почивката в Созопол и да създадете спомени, които ще ви съпътстват завинаги.

1. Апартхотел Грийн Лайф Апартментс Созопол

Апартхотел Грийн Лайф Апартментс Созопол се намира в местността Каваците, на 2 км от Созопол и на 50 км от Бургас. Разположен на 300 метра от плажа на Каваците, хотелът предлага уютни и новообзаведени стаи за незабравима почивка. Средиземноморският стил на комплекса придава уникална атмосфера на вашата почивка.

Грийн Лайф Апартментс Созопол е комплекс с разчупена структура, състояща се от тринадесет съседни сгради, построени в средиземноморски стил.
Хотелът предлага настаняване в новообзаведедни и комфортни стаи, които притежават нужния уют, за да ви накарат да прекарате една незабравима почивка, далеч от големия град.
Посетителите
могат да се насладят на разнообразни атракции в комплекса или да посетят историческият град Созопол за още разнообразие. За периода на престоя си, хотелът осигурява безплатен чадър и два шезлонга на плажа за всяка стая.

2. Апарт хотел Хасиенда Бийч Созопол

Р
азположен в къмпинг Златна Рибка, предлага идеална локация за пълноценна почивка. С плаж на само 50 метра, ситен пясък и удобно дъно на морето, той е подходящ за семейни почивки. Хотелът предлага нови апартаменти, повечето от които с изглед към морето осигуряващи уют и комфорт за вашата почивка.
Разнообразието от забавления на плажа и близостта до ресторанти и бийч барове гарантират разнообразна почивка за цялото семейство.Самият комплекс предлага панорамна гледка към залива и разполага с 300 апартамента, оборудвани с всичко необходимо за комфортен престой.
Предлага безплатен транспорт до Созопол, където можете да се насладите на допълнителни развлечения и магазини.За допълнително удобство на гостите, комплексът предлага различни удобства като басейн и фитнес на открито. С безплатни екскурзии и забавления за децата, Хасиенда Бийч Созопол е идеалното място за вашата следваща почивка.

3. Семеен Хотел Селена Бийч

На самия бряг на Бамбу Бийч, Хотел Селена Бийч 3* предлага уют и комфорт на няколко крачки от морето. Тук може да се потопите в спокойствието на Созопол и да се насладите на дългите плажни разходки, пълни с морски бриз и солената атмосфера. В хотела има всичко необходимо за пълноценна почивка - басейни за разхлаждане, сауна и джакузи за релаксация и удобства за децата.
Семейната обстановка и професионалното обслужване гарантират, че ще се чувствате като у дома си, докато се наслаждавате на изгревите и залезите в Созопол. Съчетавайки удобства, приятна обстановка и неповторими моменти, Селена Бийч 3* обещава една незабравима почивка в Созопол. Насладете се на вълнуващи екскурзии, вкусни гурме изживявания и спокойни моменти на плажа. Отпуснете се и се насладете на всичко, което Созопол ще предложи, за да направите вашата почивка незабравима.

4. Хотел Лагуна Бийч Резорт 
Хотел Лагуна Бийч Резорт се намира в Созопол, на само няколко стъпки от брега на морето и с близки връзки към градския живот. Съчетавайки стил и удобство, той предоставя на гостите си множество възможности за релаксация и развлечения.
Съчетавайки модерен дизайн с уютна обстановка, хотелът предлага разнообразни опции за настаняване, включително апартаменти, студия и двойни стаи, подходящи за всеки вкус и предпочитание. Вили, обгръщащи комплекса, създават атмосфера на спокойствие и комфорт за пълноценно преживяване на ваканцията.

Тук ще се насладите се на изисканата кухня и разнообразните възможности за хранене и забавления в ресторанта, лоби бара или пиано бара на хотела. Събитията и конференциите се организират леко и професионално в конферентната зала с капацитет до 100 души.Съчетайте ваканцията си със SPA процедури и релаксиращи масажи в специализирания център на хотела. Вътрешният и външният басейни, със своите джакузи, предлагат идеалното място за отмора и разнообразие в Созопол.Открийте най-добрите цени и специални оферти за вашата почивка в Хотел Лагуна Бийч Резорт и се насладете на пълноценно изживяване на красотата на Созопол и българското черноморско крайбрежие.


[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54365923.jpg]


5. Хотел Вила Лист Созопол 

Четиризвездният хотел Вила Лист е идеалното място за вашата почивка в град Созопол, като предлага перфектно съчетание между удобство, комфорт и неповторими изживявания. Разположен на самия централен плаж на града и само на кратко разстояние от летището в Бургас, хотелът Вила Лист предоставя изключителни условия за релаксация и разнообразни занимания.
Построен през 1997 година и реновиран през 2005 година, хотелът се отличава с изключително качество на обслужване и гостоприемство. Неговото удобно местоположение и невероятната гледка към залива на Стария град го правят предпочитан избор за почивка сред посетителите.Благодарение на своето централно разположение, хотелът е чудесна отправна точка за разглеждане на града и неговите забележителности. Близостта до центъра предоставя уникална възможност за разнообразни забавления и разходки до местни ресторанти, магазини и културни обекти.Превърнете своята почивка в незабравимо приключение, като изберете хотел Вила Лист за вашата почивка в Созопол.

6. Хотел Южна Перла Созопол Хотел Южна Перла 3* е идеалното място за вашата почивка в Созопол, разположен само на 50 метра от прекрасния плаж на къмпинг Каваците, Созопол. Своето уникално местоположение в гористата местност прави този хотел перфектен за почивка и релаксация.Хотелът в Созопол предлага модерно обзаведен фитнес център и елегантен лоби бар, където може да се насладите на разнообразни напитки. Освен това, също така предлага и спа процедури, които ще ви помогнат да релаксирате и отпуснете.
Ресторантът на хотела, "Морска градина", предлага вкусни национални и средиземноморски ястия и разполага с капацитет от над 150 места. Тук можете да се насладите на вкусни ястия, докато се наслаждавате на невероятната гледка към морето.Каваците в Созопол са известни със своята красива природа, съчетаваща гора, плаж и пясъчни дюни. Това е идеалното място за пълноценна почивка и релакс, а плажът е един от най-чистите по Южното черноморие. Хотелът Южна Перла предоставя уют и комфорт, който ще направи вашата почивка незабравима.

7. Хотел Blue Orange Созопол

 Хотелът Blue Orange в Созопол е идеалното място за вашата следваща почивка на морето в Созопол. Разположен на плажа на къмпинг Златна рибка и само на кратко разстояние от центъра на Созопол, той предлага комфорт и уют за незабравимо преживяване.Състоящ се от две сгради и пет триетажни вили, хотелът разполага със всичко необходимо за вашата почивка.
Стаите са уютно обзаведени, осигурявайки ви комфорт и удобство. Наистина ще се почувствате като у дома си, наслаждавайки се на изгледа към морето и близостта до градския център.
Хотел Blue Orange Созопол предлага разнообразие от удобства, включително басейн, бар до басейна и ресторант.
Прекрасният персонал ще се погрижи за вашето удобство и забавление през целия ви престой.

Страхотните удобства и разумните цени го правят подходящ избор за семейства с деца, които търсят перфектната почивка на море.
Созопол - перлата на българското черноморско крайбрежие, предлагаща изобилие от възможности за незабравима почивка на море.
От уютните хотели на първа линия до модерните апартаменти в центъра на града, във всеки кът на Созопол ще откриете комфорт и гостоприемство. С чистите си плажове, кристално чистите води и множеството забележителности за разглеждане, Созопол е идеалната дестинация за тези, които търсят релаксация и приключение на брега на морето.

Разнообразието от активности - от плажни спортове до културни обекти - прави Созопол перфектното място за семейна почивка, романтичен уикенд или приключение с приятели. Запазете своя престой в Созопол и се потопете в магията на черноморското крайбрежие, където морето среща историята, а спокойствието среща забавлението.


Завършвайки тази статия ние от Амигос Травел ви приканваме да откриете лукса на Созопол.
За резервации и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 800 73 или на info@amigostravel.eu
Очакваме ви!