ОФЕРТИ

АМИГОС ТРАВЕЛ > 23 хотела отговарят на Вашето търсене

​Арте СПА и Парк хотел
%
​Арте СПА и Парк хотел - HB
България, Велинград Арте СПА и Парк хотел (Arte Spa Park Hotel) е най-новият пет звезден комплекс в СПА столицата на Балканите – Велинград.
от 118 лв на ден за възрастен
Нощувки, закуски и вечери
Пакетни цени Пакет Делник
Мидалидаре
Мидалидаре - BB
България, Старозагорски минерални бани Мидалидаре хотел и СПА 3* се намира в село Могилово между двете винарни Midalidare Estate, в региона на Стара Загора, на 14 км. от Старозагорски минерални Бани, докато Павел баня е на 33 километра.
от 69 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Макси
Макси - BB
България, Велинград СПА хотелът е единственият във Велинград, който се захранва от 2 водоизточника – единият е за лечение, а другият за пиене.
от 91 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Пакетни цени Коледа, Нова година
Гранд Хотел Велинград
Гранд Хотел Велинград - BB
България, Велинград Гранд Хотел Велинград 5* е луксозен СПА хотел в гр. Велинград наскоро официално обявен за „ SPA столицата на Балканите”.
от 100 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
СПА хотел Холидей
СПА хотел Холидей - BB
България, Велинград СПА почивка във Велинград. Хотел Holiday – SPA and Wellness е комфортен и модерен хотел, разположен в сърцето на Спа столицата на Балканите – Велинград.
от 39 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски
Армира
Армира - BB, HB
България, Старозагорски минерални бани Почивка с минерален басейн. Хотел Армира е на 12 км. от гр. Стара Загора, в курорта Старозагорски минерални бани и на 1 час с кола от летище Пловдив. Този балнеол - курорт е с уникална природа и минерална вода
от 41 лв на ден за възрастен
Нощувки със закуски