телефон 0 700 800 73 на цена на градски разговор

Хотели в България на веригата Мелия - Идеалната почивка на морето

Чудите се кой хотел да изберете за своята незабравима почивка на Черно море?
Amigos Travel предлага най-добрите решения за вашата ваканция! Нашата мисия е да Ви предоставим перфектният баланс между комфорт, лукс и удоволствие по време на вашата почивка. В сътрудничество с водещите хотелски вериги в България, ние предлагаме ексклузивни предложения за незабравимо преживяване на брега на Черно море.
С нашите хотели на Черноморския бряг, Ви предлагаме възможността да се потопите в уникалната атмосфера на морския бряг и да се насладите на всичко, което предлага прекрасният курортен регион на България. С комбинацията от плажни забавления, спортни активности, изкушаваща кухня и безгрижно обслужване, вие и вашето семейство ще създадете незабравими спомени.
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/54155089.jpg]

1. СОЛ Несебър Палас и Аквапарк Ол Инклузив
Един от перлите на нашата оферта е СОЛ Несебър Палас и Аквапарк Ол Инклузив - петзвезден хотел, част от комплекса СОЛ Несебър Ризорт. Разположен в непосредствена близост до брега на морето, този хотел е идеалното място за луксозна и забавна почивка с цялото семейство. От 2015 г. в комплекса функционира аквапарк, който ще впечатли малки и големи със своите атракции. Хотелът предлага атрактивен избор на спортни съоръжения, прекрасна кухня, перфектно обслужване и релаксираща атмосфера – всичко това само на 2,5 км от Несебър – исторически град, включен в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО.
[https://www.amigostravel.eu/cache/images/847803.jpg]

 2. Хотел Сол Несебър Бей
Четиризвездното бижу, част от Сол Несебър Ризорт, предлага идеални условия за семейна почивка на Черно море. С разнообразието от спортни и развлекателни активности, качествената кухня и специално подбраните анимационни програми, вие и вашите близки ще се забавлявате до изтощение. Професионален екип от аниматори ще Ви държи винаги в страхотно настроение и ще се забавлявате с децата си по време на Вашата почивка на море. Триетажният СПА център Розе предлага широк спектър от невероятни услуги, което гарантира хармония за душата и тялото. Стаите и апартаментите са създадени да задоволят и най-претенциозните Ви нужди и гарантират една прекрасна семейна почивка.

3. Хотел СОЛ Несебър Маре Аквапарк
СОЛ Несебър Маре Аквапарк предлага не само лукс и уют, но и изобилие от забавления за всички възрастови групи. С аквапарка, богатата програма за деца и специалните анимационни шоута, вашият престой в този хотел ще бъде незабравим. Хотелът предлага широка и разнообразна развлекателна програма, включваща дейности за възрастни и деца. В СОЛ Несебър Палас All Inclusive програмата е предназначена както за палавите малчугани, така и за младежи, които да се забавляват и за възрастни, които да се разпуснат.
Хотелът предлагат атрактивен избор на спортни съоръжения, прекрасна кухня, перфектно обслужване и релаксираща атмосфера – всичко това само на 2,5 км от Несебър – исторически град, включен в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО.

 4. Хотел Мелия Слънчев бряг All Inclusive
Този четиризвезден хотел е идеалният избор за семейна почивка с All Inclusive програма. Разположен само на кратка разходка от морския бряг и в близост до центъра на Слънчев бряг, Мелия Слънчев бряг предлага лукс и удобства за всички гости. Клиентите могат да избират дали да събират тен на плажа или да поплуват на басейните на комплекса. Мелия Слънчев бряг Ол Инклузив има два външни и един вътрешен басейни, както и три специални детски басейна с водни пързалки.

Ако искате да релаксирате още по-пълноценно по време на почивката си, може да посетите релакс центъра, който е оборудван със сауна и предлага масажни, козметични и фризьорски услуги, срещу допълнително заплащане.

Гостите на Мелия Слънчев бряг /Melia Sunny Beach/ също така може да тренират във фитнес залата или да играят мини голф или тенис маса.
Хотелът разполага с две оборудвани конферентни зали, които за подходящи за бизнес мероприятия.

5. Хотел Мелия Гранд Ермитаж
Спокойствие, лукс и перфектно обслужване - това е това, което предлага Хотел Мелия Гранд Ермитаж. Неговото разположение в курорта Златни пясъци и изобилието от удобства го правят идеален избор за вашата почивка на Черно море. Зона на плажа на разположение на гостите на хотела в периода от 01.06-15.09, чадър и два шезлонга на стая според наличността. Предоставянето на допълнителни чадъри и шезлонги са срещу доплащане.
Резервиране на стаи и апартаменти с програма THE LEVEL е възможно само в периода от 04.06.2024 до 13.09.2024 г.
 

И така, ако търсите перфектното място за вашия идеален отдих на Черно море, хотелите от веригата Мелиа, предлагани от Amigos Travel, са вашето решение. Съчетайки комфорт, релаксация и разнообразни забавления, тези хотели предоставят незабравими преживявания за цялото семейство. Не се колебайте да се потопите в изисканата атмосфера на брега на Черно море с нашите хотели и да създадете спомени, които ще допълнят вашата ваканция със звезден блясък. Amigos Travel Ви очаква да направите вашата почивка незабравима и изпълнена с магия!